На 16 октомври София ще е домакин на най-значимото по

...
На 16 октомври София ще е домакин на най-значимото по
Коментари Харесай

Остават броени дни до Втора международна конференция БГСКЛАД 2019

На 16 октомври София ще е хазаин на най-значимото по рода си събитие в индустриалния бранш, а точно „ Международна конференция за индустриални парцели БГСКЛАД 2019 год “. На събитието се чакат над 300 гости, посетители, лектори и спонсори. Конференцията ще бъде открита персонално от министъра на икономкита Емил Караниколов.

Тази година се чакат повече интернационалните посетители и лектори от прилежащите страни - Румъния, Турция, Гърция и Сърбия, както и от Западна Европа и Азия – Русия, Полша, Австрия и Унгария.

Основния акцент на конференцията ще бъде развиването на индустриалните паркове и огромни индустриални обекти и пазара на индустриални парцели в Централна и Източна Европа и прилежащите страни през 2019 година Генерален спонсор на конференцията е Логистикс Парк София.

Лектори и спонсори ще бъдат компании и сдружения с потвърдена известност в сектора като: „ Индустриален парк Марково “, „ Ийст Ринг “, „ Глориент Инвестмънт БГ “, „ Транскапитал “, „ Парк Индустрия София-Изток “, „ Стам “, „ Карго Партнерс “, „ Металсистем “, „ Инженерни Системи “, „ Адванс Експертни Оценки “ „ Лендмарк България Еърпорт “, „ Русенски индустриални зони “, „ Скорпио “, и други.

Собственикът на платформата господин Симеон Митев за пета поредна година одобри предизвикването да провежда единствената по рода си демонстрация обвързвана със бранша. Като предприемач с над двайсет годишен опит в областта на недвижимите парцели и човек, който се вълнува и интересува от развиването на пазара в България, той счита, че сходни събития са от изключителна значимост. Според него те са в помощ на всеки един български, задграничен предприемач или краен консуматор, който е решил да влага парите си в индустриални парцели. Тези събития през годините се трансфораха в традиция за платформата „ БГСКЛАД “ и до известна степен компаниите и хората, които са й се доверили чакат годишната демонстрация с интерес.

Какво да очаквате от събитието тази година:

- Как се движи пазара на индустриални парцели през последната година у нас и в чужбина?

- Има ли напредък и по какъв начин стопанската система въздейства на бранша?

- Очаква ли се рецесия в бранша и какви ограничения би трябвало да се подхващат?

- Пред какви провокации се изправят фирмитие, вложителите, потребителите?

- Как електронната търговия въздейства на пазара и подтиква търсенето на хранилища?

- На какво би трябвало да извърнат внимание вложителите и притежателите на складови и индустриални площи?

- Какви ограничения би трябвало да вземет държавните структури с цел да облекчат бранша и по какъв начин да оказват помощ и задвижат растежа му, като го създадат конкурентоспособен на другите браншове в стопанската система?

- От какво зависи ефективонстта на ръководство на капиталовите планове?

- Има ли дефицит на фрагменти в бранша?

- Как се развива непознатия пазар на парцели и по какъв начин това въздейства ситуацията у нас?

Като единствена по рода си платформа за индустриални парцели в България БГСКЛАД и този път дава обещание една забавна среща с настоящи и значими въпроси. Независимо от дребния пазар и мащаби на страната ни, сходни конференции са извънредно значими за страната ни, съгласно притежателя на платформата. Брокерските компании не би трябвало просто да продават, а да проучват, поучават, съветват и дават точна и ясна информация на клиентите си. Засега такива са доста малко и по тази причина притежателят на платформата се радва, че е един от хората, които се вълнуват, мислят и провеждат такива прояви. Подобни събития оказват помощ на всеки предприемач да „ свери “ часовника си, да е наясно къде, по какъв начин и защо е уместно да влага парите си, а не просто да бъде търговец.

Очакваме Ви на 16 октомври 2019 година в Интер Експо Център, зала „ Витоша “ от 9 часа.

Ако към момента не сте се регистрали, може да извършите това тук: https://bit.ly/2lYGBEs

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР