На 16 октомври, Huawei в Лондон ще представи новите си

...
На 16 октомври, Huawei в Лондон ще представи новите си
Коментари Харесай

Нови живи снимки на смартфона Huawei Mate 20 Pro

На 16 октомври, Huawei в Лондон ще показа новите си флагмански смарт телефони — Mate 20 и Mate 20 Pro. Известният инсайдер Roland Quandt разгласява няколко фотоси, на които се вижда модел с префикса Pro.
На тях се вижда, че съвсем цялата предна страна на устройството ще бъде заета от OLED екран с малко по-заоблени ръбове. Най-вероятно, диагоналът на екрана ще бъде 6,9 инча. В горната част на екрана се намира разрез, в който е ситуирана системата за 3D сканиране на лицето.



На различен рендер, показващ Mate 20 Pro се виждат безжичните слушалки Huawei Freebuds 2 Pro. Последните може би ще бъдат обявени дружно със смарт телефоните. На него можете да забележите и устройство за безжично зареждане. Това значи, че новите слушалки и смарт телефони ще могат да поддържат тази технология.

Освен това, рендерите потвърдиха информацията за тройната съществена Leica камера върху задната страна на Mate 20 Pro.



Сред останалите хипотетични характерности на смарт телефона се смята, че ще участва процесорът Kirin 980, модерна система за изкуствен интелект, грижеща се за възстановяване на фотосите, както и батерия с потенциал над 4200 mah с усъвършенствани функционалности за бързо зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР