На 16 октомври 2018 г. Робърт Дик, регионален мениджър на

...
На 16 октомври 2018 г. Робърт Дик, регионален мениджър на
Коментари Харесай

Робърт Дик поздрави клиентите на EVN Топлофикация от сградата победител за отоплителен сезон 2017/18 г.

На 16 октомври 2018 година Робърт Дик, районен управител на EVN България, поздрави персонално спечелилите в акцията за лоялна постройка на EVN Топлофикация за отоплителен сезон 2017/18 година

Сградата на бул. „ България “ 158 в Пловдив завоюва първо място в акцията, която е под наслов „ Направете постройката си по-уютна с наша помощ ”. Спечелената сума от 3500 лева се дава на етажната благосъстоятелност в постройката, като притежателите сами ще решат по какъв начин да я употребяват за задачите на постройката. Второ и трето място в акцията завоюваха здания в ЖР „ Тракия “, надлежно с награди от 2500 и 2000 лева Основен аршин за присъединяване и класиране в акцията е % прилагане от жителите в постройката на централно отопление и битова гореща вода и постоянно възнаграждение на потребената топлинна сила.

“За нас е значимо да разпознаваем нашите лоялни клиенти, които употребяват постоянно услугите ни “, сподели господин Дик по време на церемонията по награждаването. „ Важно е от ден на ден клиенти да употребяват екологичното централно отопление, чийто резултат към качеството на въздуха в Пловдив се вижда изключително мощно през зимата “, показа още той.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР