На 16 ноември пред жителите на град Плевен ще се

...
На 16 ноември пред жителите на град Плевен ще се
Коментари Харесай

Супер новина: ЗОРА отваря нов магазин в Плевен

На 16 ноември пред жителите на град Плевен ще се отвори нова опция – вторият магазин ЗОРА ще бъде реалност.

Иновативният дизайн, присъщ за обектите на ЗОРА, е разпрострат на 1500 кв. метра, които са задоволителни посетителите да открият всичко належащо – целия набор от уреди за дома и фамилията, предлагани от международни производители.

А с цел да бъде удоволствието им цялостно, чакат ги специфични ценови оферти и отстъпки, годни от 16 до 19 ноември. Повече информация феновете на техниката могат да намерят в брошурата, особено отдадена на откриването.

А първите 50 гости ще получат подарък ваучер.

ЗОРА е компания, която за 28 години на пазара не е серпантина да се развива и постоянно е предложила на своите клиенти не просто техника, а пълноценни преживявания. С отварянето на втория си магазин в динамичен град като Плевен, ЗОРА затвърждава този имидж.

А това обезпечава освен достъп на хората до света на технологиите, само че и значи инвестиция в самите хора. Във втория магазин ЗОРА новото си работно място ще открият 20 души, чиято подготовка ще бъде непрекъснато повишавана за обезпечаване на професионалното им развиване и качеството на обслужване.

Заповядайте да открием новата ЗОРА в Плевен, бул. Европа 6, на 16 ноември в 10 часа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР