На 16 май Cine Grand посрещна звездни гости, на организираното

...
На 16 май Cine Grand посрещна звездни гости, на организираното
Коментари Харесай

Нови изненади в Cine Grand Park Center

На 16 май Cine Grand посрещна звездни посетители, на проведеното събитие по случай филмовата премиера на един от най-очакваните блокбъстъри за 2018 година – “Дедпул 2 “. В комфорта на обновените киносалони, в компанията на новите, единствени по рода си в България, изкусителни пуканки в цветовете на дъгата, гостите на Cine Grand се любуваха на последния шлагер от Вселената на Марвел.
 Сред присъстващите бяха и артистът Башар Рахал, певицата и актьор Ваня Щерева и Мария Гроздева, която преди броени дни завоюва златен орден в дисциплината 25 метра състезателен револвер на надпреварите за Световната купа във Форт Бенинг, Съединени американски щати.
 Благодарим за споделените страсти и чудесното време дружно! А на вас, скъпи другари, желаеме да напомним, че напълно обновеният комфорт на киносалоните в Cine Grand ви чака! Подарете си изненада, която дълго ще помните. Очакват ви огромни екрани, висококачествено озвучаване и най-изкушаващите пуканки в града. Опитайте цветовете на дъгата и подсладете деня си със страхотните ни нови пуканки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР