На 16 май 2019 г., в изложбената зала Експо Баня

...
На 16 май 2019 г., в изложбената зала Експо Баня
Коментари Харесай

Roca организира стилно суинг парти за новата си винтидж колекция Carmen

На 16 май 2019 година, в изложбената зала Експо Баня София, на стилно суинг празненство, Roca посрещна български бизнес сътрудници, другари, архитекти, интериорни дизайнери и ценители на високото качество и вечен дизайн.

Събитието бе въодушевено от Carmen, новата винтидж сбирка за баня Roca. Carmen е цялостна сбирка за класическа баня. Тя възражда ведрия сантиментален жанр с емблематичен за марката умивалник от 40-те години на предишния век в комбиниране с последните нововъведения в света на банята. Част от тях са: Supralit®, новаторски антибактериален материал за седалките; Rimless технология за тоалетните; системи за спестовност на вода и сила.









„ Carmen е елегантна, привлекателна дама, без възраст. Има своя неповторим жанр, обича детайлите, открива ентусиазъм в мъничките неща. Истинска романтичка, само че и перфекционист. И също така, като всички нас, обича и да се забавлява. Как да не се влюби в нея човек?”. Така Веселин Симов, управител Маркетинг и продажби на Roca за Югоизточна Европа и хазаин, показа новата винтидж сбирка в приветствието си към гостите.

Колекция Carmen бе център на събитието с арт-инсталация на дизайнера Симона Стоянова. Тя показа фюжън сред пространствата на банята и зоната за обществен живот и релакс в дома, стилове, минало и настояще. Мебелите и аксесоарите бяха предоставени от немската марка КАРЕ.



В стила на 40-те, за положителното въодушевление на гостите се грижиха младите музиканти от групировка Джинджър груув и професионалните състезатели по латиноамерикански танци Валентина Маркова и Любомир Якимов.









Гостите на събитието първи се срещнаха с новата винтидж сбирка Carmen на Roca. Колекцията е показана в изложбената зала на Roca на бул. Мария Лиуза 16 в София и на интернет уеб страницата www.roca.bg.

Продуктите от сбирка Carmen се оферират в дистрибуторската мрежа на Roca.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР