На 16 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване

...
На 16 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване
Коментари Харесай

В ж.к. Банишора се налага спиране на водоподаването

На 16 май 2019 година (четвъртък), по отношение на пресвързване на махленски тръбопровод на ул. „ Едуард Генов “ жк. „ Малинова котловина “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Едуард Генов “, бл. 22, бл. 23, бл. 25, бл. 26, бл. 27.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: сред бл. 27 и бл. 25.
Във връзка с осъществяване на капиталов план за замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Кузман Шапкарев “ Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Ген. Гурко “, ул. „ Дякон Игнатий “, ул. „ Иван Вазов “, ул. „ Георги С. Раковски “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Ген. Гурко “ ъгъла с ул. „ Дякон Игнатий “.
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
След реализацията на този капиталов проектr клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.
Във връзка с реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Божур “ с. Волуяк, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Божур “, ул. „ Здравец “, ул. „ Червено знаме “, ул. „ Зорница “, ул. „ Малина “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Виолета “ ъгъла с ул. „ Градина “.
Във връзка с спиране на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Цар Симеон “ Център регион „ Възраждане “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Цар Симеон “ от бул. „ Стефан Стамболов “ до ул. „ Георг Вашингтон “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Цар Симеон “ ъгъла с ул. „ Княз Борис “.
На 16 май 2019 година (четвъртък), по отношение на замяна на пожарен хидрант на ул. „ Сехово “ жк. „ Гевгелийски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Сехово “ от ул. „ Сава Михайлов “ до ул. „ Попчево “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Сехово “ ъгъла с ул. „ Попчево “.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на бул. „ Сливница “ жк. „ Банишора “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
бул. „ Сливница “ №195, бул. „ Христо Ботев “ №131
ул. „ Софроний Врачански “ от бул. „ Сливница “ до ул. „ Козлодуй “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Софроний Врачански “ ъгъла с бул. „ Сливница “.
Във връзка с замяна и монтаж на спирателни кранове на ул. 565 жк. „ Левски “ В, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на: ул. 565
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 565 №2.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР