На 16 февруари в болница „Пирогов“ в София в следствие

...
На 16 февруари в болница „Пирогов“ в София в следствие
Коментари Харесай

Почина жената, подпалила се от отчаяние, че няма пари за лекарства

На 16 февруари в болница „ Пирогов “ в София в резултат на изгаряния е умряла 51-годишна жена от стражишкото село Камен.
Тя се самозапали преди броени дни в двора на къщата си. Трагедията се разигра на 14 февруари сутринта. 52- годишната Славка М. направила клада от остарели облекла и драснала клечката,а след това влезнала в огнената буря.
Тя лумнала като факла, само че за благополучие съседи се притекли стремително на помощи съумели да я изгасят като мятали върху нея одеяла. Съпругът на дамата камикадзе през това време бил отишъл до магазина, само че тя по-рано му споделила,че ще постави завършек на живота си по този метод.
Славка била обезверена от живота и нямала пари за осигуровки и медикаменти. Преди време също опитвала да си отиде от този свят, само че все не успявала. Обгорената е била откарана в болничното заведение във Велико Търново. След това е била превозена по неотложност в Клиниката по изгаряния в столицата. По случая в районно управление (на МВР) – Стражица се води досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР