На 16 февруари в болница Пирогов, в следствие на изгаряния,

...
На 16 февруари в болница Пирогов, в следствие на изгаряния,
Коментари Харесай

Почина жената, която се подпали заради бедност

На 16 февруари в болница " Пирогов ", в резултат на изгаряния, е издъхнала 51-годишна жена от с. Камен, община Стражица, оповестява Dnes.bg.

Два дни по-рано Славка направила клада от остарели облекла в двора на дома си и драснала клечката. После влезнала в пламъците, с цел да постави завършек на живота си. Близки и съседи забелязали живата факла и се притекли на помощ. Те съумели да я изгасят с одеяла и се обадили на тел.112.

``
реклама

Жената била откарана с кола за спешна помощ във великотърновската болница и в следствие била превозена в столицата, само че е издъхнала от тежките пострадвания.

По време на драмата мъжът й не бил в къщи, само че тя му споделила, че ще се възпламени, тъй като нямала пари за осигуровки и медикаменти. И преди Славка била опитвала да постави завършек на живота си поради мизерията и неналичието на работа. По случая в районно управление (на МВР) – Стражица се води досъдебно произвеждане.

Същия ден в " Пирогов " е умрял и 74-годишен мъж от Велико Търново, който се подпали по нехайство с цигара на 1 февруари в региона на гробищния парк, заяви полицията.

 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР