На 16 февруари идва годината на Жълтото земно куче според

...
На 16 февруари идва годината на Жълтото земно куче според
Коментари Харесай

Настъпва годината на Кучето според китайския хороскоп - ето какво ни очаква

На 16 февруари идва годината на Жълтото земно куче съгласно китайския хороскоп. Каква ще бъде тя съгласно астролозите?

Според известния хонконгски астролог и експерт по фън шуй Реймънд Ло светът обаче би трябвало да се приготви за година, белязана от компликации във финансовата сфера и интернационалните връзки. Ло не изключва и опцията светът да пострада от доста естествените бедствия. Особено такива, свързани с почвата - трусове, свлачища, оповестява DPA.

Астрологът напомня, че Земното Куче идва един път на 60 години. При предходната му поява през 1958 година трусове в Иран, Еквадор, Русия и Япония лишават живота на стотици хора. Същата година бележи началото на Големия апетит в Китай.

В интернационалните връзки експертът чака спорове, религиозно напрежение и опълчване на " консервативните детайли " против напредъка и смяната.

В личностен проект за хората годината на Кучето би трябвало да донесе повече естетика. Много необвързани ще имат късмет да стартират нови връзки. Тъй като Кучето не обича споровете ще би трябвало да се опитаме да овладеем страстите си и да гледаме на живота по-философски.

Децата , родени в интервала, когато ръководи Кучето, ще се отличават с положително здраве, радостен темперамент и висок разсъдък.

Годината е подобаваща за пътешествия, творчество и делене с нездравословни привички.

Препоръчва се през тази година да носим по-често жълти облекла , с цел да ни донесе тя повече благополучие.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР