На 16 февруари 2019 година около 22,10 часа в град

...
На 16 февруари 2019 година около 22,10 часа в град
Коментари Харесай

Пиян младеж катастрофира при опит да избяга от полицията

На 16 февруари 2019 година към 22,10 часа в град Кнежа по улица "Петко Напетов " служители на реда подават сигнал за прекъсване на лидер на "Опел Тигра ".

Мъжът не се подчинява на подадените сигнали и продължава посоката си на придвижване по улица "Хаджи Димитър ". Последван е от чиновниците на районно управление (на МВР) – Кнежа. В разследване на несъобразена скорост с пътните условия нарушителят осъществя ПТП, като се блъска челно във входната врата на къща на улица "Ал. Стамболийски " и предизвиква минимални материални вреди по автомобила и входната врата на парцела. При осъществената инспекция чиновниците откриват самоличността на лидера - 21-годишен от село Бреница. При проба с техническо средство алкотест "Дрегер 7410+ " уредът регистрира алкохолна централизация - 1,14 промила. Съставен е акт.

При инспекцията пасажер на предна дясна седалка – 22-годишен от същото село, изхвърля на пътното платно транспарантно полиетиленово пликче с размери 4/6 см, съдържащо бяло прахообразно вещество, за което твърди, че е амфетамин за персонална приложимост. Веществото е предадено непринудено с протокол. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Кнежа.

Нарушителите са арестувани за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане. Работата продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР