На 16 април в 21:56ч настъпва Пълнолуние в знак Везни.

...
На 16 април в 21:56ч настъпва Пълнолуние в знак Везни.
Коментари Харесай

Пълнолуние в знак Везни

На 16 април в 21:56ч настава Пълнолуние в символ Везни. Слънцето (Овен) и Луната (Везни) ще се изправят едно против друго в съпротива – в най-далечното допустимо разстояние в Зодиака. Сабиенската символика обвързвана с това Пълнолуние, съставлява облика на аероплан, летящ на огромна височина, което допуска, че би трябвало да погледнем на хората и обстановките от друга позиция, в случай че желаеме да разтеглим хоризонтите си, да намерим нови други възможности или решения, които не сме имали и в никакъв случай не сме обмисляли.

Много хора чакат моментите на новолуние и пълнолуние, с цел да употребяват Лунните сили в разнообразни ритуали за възстановяване на материалното състояние, за реализиране на триумфи, шанс, осъществяване на стремежи.

Ето един обред за осъществяване на стремежи на известна испанска ясновидка, разказан в една от книгите на Денис Лобков.

Ампаро Куевас: „ Нарисувайте всичко, каквото желаете “

Ампаро Куевас е най-известната ясновидка и екстрасенс в Испания, живяла в мадридското село Сан Лоренцо дел Ескориал (починала през 2012 г.). Тя наричала себе си „ целуната от Всевишния “ и уверявала, че от време на време поддържа връзка с Божията майка и със самия Бог. Тя удостоверила думите си с невероятни прогнози за значими събития за страната, които локалната преса драговолно разгласила, до момента в който съвсем всички от тях се сбъднали, а за нейната уникалност приказва обстоятелството, че главата на католическата черква, самият римски папа Бенедикт XVI, персонално отива да беседва с нея. Същността на диалога им обаче остава в загадка.

Ясновидката предлага рецепта за осъществяване на стремежи. Рецептата за осъществяване на предпочитание от Ампаро се извършва или на рождения ден, или на 1-во число на всеки месец, или в деня на пълнолунието.

Всичко, което е нужно, е рано сутринта, когато не е толкоз мрачно, че да не се вижда нищо, само че и не се е разсъмнало (слънцето не е изгряло), би трябвало да вземете студен душ, с цел да се ободрите и измиете от себе си негативизма - водата, както знаете, почиства аурата (можете да поседите известно време във ваната или просто да се облеете със студена вода).

След това вземете лист хартия, само че не бял или черен, а всеки различен цвят - розов, жълт, зелен, наследник. Съсредоточете се върху това, което желаете и с молив се пробвайте да нарисувайте желанието си. Тоест, не би трябвало да пишете записка, а да нарисувате обекта на вашето предпочитание както и колкото можете, може да бъде както накриво или тромаво. Когато рисувате, нарисувайте даже най-малки елементи, като си представяте по какъв начин ще наподобяват в реалност. Например, в случай че желаете да получите доста пари, нарисувайте торба с пари, от която надничат дебели пачки банкноти или просто нарисувайте банков чек, сметка, не забравяйте да напишете сумата, знака на $ и вероятно даже името на банката върху него.

Трябва да нарисувате съответен обект, обвързван с вашето предпочитание - да вземем за пример кола, къща, аероплан, дете, остров в морето. След като желанието е нарисувано, би трябвало да се обърнете към по-висши сили и авансово да благодарите за предоставените богатства, които скоро ще бъдат получени. За да извършите това, поставете дланта си върху рисунката на листа хартия и ги помолете да ви оказват помощ. Постойте по този начин известно време и по-късно скрийте рисунката, където никой няма да я откри – на тавана, зад картина на стената, която никой няма да отстрани или в сейф, кодът за който знаете единствено вие. Всички стремежи ще се осъществен в границите на една година.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР