На 16.07. 2022 г. в хода на полицейска операция служители

...
На 16.07. 2022 г. в хода на полицейска операция служители
Коментари Харесай

Откриха дрога в дискотека в Пиринско

На 16.07. 2022 година в хода на полицейска интервенция чиновници на районно управление (на МВР) Гоце Делчев правят инспекция в дискотека, намираща се в някогашен шивашки завод в с. Ваклиново, общ. Сатовча. В неработеща печка чиновниците са разкрили 0, 3 грама бяло прахообразно вещество, реагирало позитивно при полевия тест на амфетамин.

Веществото предадено с протокол за непринудено предаване. В същия обект друго лице е предало непринудено две полиетиленови пликчета, които също съдържали бяло прахообразно вещество с общо тегло 6, 13 грама. При полевия тест веществото е реагирало позитивно на амфетамин. За случаите е известена прокуратурата, в районно управление (на МВР) Гоце Делчев са формирани две досъдебни производства.

На 16.07.2022г към 00.35 часа във вила в местността „ Шипоко “ край Разлог, при инспекция на сигнал за мощна музика, чиновници са разкрили 0,5 грама бяло прахообразно вещество, което е реагирало на кокаин. Вилата е благосъстоятелност на британски жител, който е арестуван за 24 часа в ръководството, където е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354 А, алинея 3 от Наказателен кодекс. Уведомена е прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР