На 15 юни излиза от печат бестселърът на „Ню Йорк

...
На 15 юни излиза от печат бестселърът на „Ню Йорк
Коментари Харесай

Бестселър на Ню Йорк Таймс излиза на български

На 15 юни излиза от щемпел бестселърът на „ Ню Йорк Таймс” „ Съпругата посред ни”, демонски интелигентен и под напрежение трилър, изследващ затрудненията в брака и непредвидимите последствия от тях! Историята в „ Съпругата посред ни “ (превод: Надя Баева, 424 стр., цена: 19 лева.) е разказана от името на Нели и Ванеса, които са обичали еднакъв мъж. Ричард е обаятелен, великодушен, финансово самостоятелен, с налагаща се идентичност.

Кара Нели да се усеща предпазена. Колкото до Ванеса, тогавашната обич е изместена от злост и съмнение. А също и от боязън. Но кой кого следи? Кой кого манипулира? Кой е агресорът и кой жертвата? На кого да имаме вяра? Затегнете защитните колани и се пригответе за кошмарно пътешестване. Защото няма да можете и за момент да се откъснете от тази книга. Сара Пеканен е създател на световноизвестни бестселъри, като всички са белязани от непредвиден поврат в сюжета.

Съпругата посред ни е замайващ психически трилър, в който всички първични догатки рухват, с цел да ви отведат до един умопомрачителен край. Сравняван с „ Не казвай сбогом” и „ Момичето от влака”, романът към този момент е в развой на екранизация. Съавторка на Пеканен е дебютантката Гриър Хендрикс, която има 20 години опит като редактор. Текстовете й са оповестени в „ Ню Йорк Таймс” и „ Пъблишърс Уийкли”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР