На 15 юли трябваше да започне световното турне на Мадона

...
На 15 юли трябваше да започне световното турне на Мадона
Коментари Харесай

Световен дневен ред - юли 2023

На 15 юли трябваше да стартира международното турне на Мадона (64 г.), което обаче се отсрочва заради здравословни проблеми на кралицата на попа, съобщи Би Би Си.

За тях заяви дългогодишният є управител Гай Озиери. Певицата била открита в безсъзнание в дома є в Ню Йорк и приета в болница по неотложност. Озиери заяви, че тя е развила тежка бактериална зараза, поради която е прекарала няколко дни в интензивно болнично поделение в Ню Йорк. Твърди се, че е била интубирана минимум в продължение на една нощ.

“Здравето є се усъвършенства, само че тя продължава да е под медицински грижи, чакаме цялостното є възобновяване ”, съобщи през вчерашния ден Озиери.

Той даде обещание в най-скоро време повече елементи за обстановката към отсроченото турне, в това число нови дати за старта му и за анулираните концерти.

По-рано през годината Мадона разгласи, че потегля на международно турне под наслов Celebration в чест на 40-ата годишнина от нейната музикална кариера, в границите на което ще изнесе 84 концерта в Северна Америка и Европа.

През април певицата показа видеозапис от подготовка за новото є турне, в който пее и танцува в минирокля и черни дантелени чорапи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР