На 15 януари следващата година, Nissan ще постави началото на програмата

...
На 15 януари следващата година, Nissan ще
постави началото на програмата
Коментари Харесай

Nissan с програма за споделено ползване на автомобили в Япония

На 15 януари идната година, Nissan ще постави началото на програмата си за споделено прилагане на коли в Япония, наречена e-share mobi.

В портфолиото на e-share mobi ще бъдат включени представители на новото поколение на първия в света 100% масов електрически автомобил- , както и на хибрида .

От Nissan разясняват, че с новата си инициатива ще дадат опция на потребителите да се възползват от удобството на споделеното прилагане на автомобил, както и да се срещнат с последните достояния на марката в областта на системите за автономно управление и електрификацията.

Първоначално, колите на e-share mobi ще бъдат позиционирани в 30 точки в Токио, Шизуока, Осака, Хиого, Киото, Шига, Нара, Уакаяма и други префектури в Япония, след което програмата ще бъде развита и с други местоположения.

Желаещите да се възползват от услугите на e-share mobi няма да бъдат обременени с месечни такси и ще могат да разчитат на винаги чисто транспортно средство, благодарение на ежедневното обслужване на парка. С използването на колите от програмата, клиентите ще получават и бонус точки и понижения за Nissan Rent a Car.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР