На 15-ти май ще се състои традиционната футболна среща между

...
На 15-ти май ще се състои традиционната футболна среща между
Коментари Харесай

Футболни легенди се включват в спортно-музикален празник в СУ Иван Вазов

На 15-ти май ще се състои обичайна футболна среща сред зрелостници и преподаватели в най-голямото учебно заведение в област Плевен - СУ " Иван Вазов ". Традицията води началото си от 1993 година и се организира, с цел да покаже, че не успеха е решаваща за един прекрасен дуел, а спортсменството и споделените прекарвания.

По мотив 30-ия юбилеен мач и Празника на Плевен шефът на СУ " Иван Вазов " Димитър Митев и Сдружение " Младежки гвардейски отряди " сплотяват старания за един запаметяващ се спортно-музикален празник, който да зарадва освен възпитаниците на учебното заведение, само че и всички жители и посетители на града.


Едни от най-изявените имена в историята на българския футбол ще бъдат посетители на плевенското учебно заведение! Легендарни имена, измежду които Пламен Гетов, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Милен Радуканов, Божидар Митрев, Емил Ангелов, Светослав Бърканичков, Кунчо Кунчев и други ще се включат в юбилейния дуел, който ще стартира в 18:30 часа на 15-ти май, понеделник. Гост-коментатор край тъч линията пък ще бъде именитият състезателен публицист от Дарик радио, Иво Райчев.

Час преди началото на футболното шоу, от 17:30 часа, публиката ще бъде подгрята с концерт на очарователната Валентина Александрова. Заедно с известната певица, която беше едно от остриетата в първото музикално риалити у нас " Star Academy ", на терена ще бъдат и девойките от Мажоретния състав на СУ " Иван Вазов ". Първият в страната училищен духов гвардейски оркестър, образуван точно в плевенското учебно заведение, също ще зарадва присъстващите със свои осъществявания.

Мащабната демонстрация в СУ " Иван Вазов " се провежда в границите на плана " Младите хора – бъдещето на България – приказват ”, № 2022-3-BG01-KA154-YOU-000102860, финансиран по Програма " Еразъм+ ", Ключова активност 1: Образователна подвижност за жители на Сдружение " Младежки гвардейски отряди ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР