На 15 септември започва предаването „България търси талант - единственото

...
На 15 септември започва предаването „България търси талант - единственото
Коментари Харесай

"България търси талант": Какво да очакваме от поредния сезон и новите водещи?

На 15 септември стартира предаването „ България търси гений " - единственото международно шоу за гении в върховете на Гинес.
Снимка: btvnovinite.bg
Любен Дилов-син, Катерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова ще се впуснат в търсене на новия победител в шестия сезон на предаването. Тазгодишното издание ще има и нови водещи в лицето на Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Двамата работят дружно за първи път.
На 15 септември е стартът на новия сезон на „ България търси гений ” Мотото на шестия сезон е „ Неочакваното не е невероятно ”
Даниел признава, че е впечатлен от възприятието за комизъм на своя сътрудник, както и към отношението му към гостите и естествеността, която придава.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Той е едно извънредно сензитивно, възпитано и готино момче,зодия дева сме апропо, една зодия сме, с възприятие за комизъм, с нюх, с темп, еластичен е, артистичен е и е доста положително момче, и е доста сладостен. На мен ми е доста прелестно да си работя с него”, споделя пък Кадиев.
Славена Вътова: „ България търси гений " е доказателство, че невероятното не е невероятно По думите ѝ у нас има невероятни гении от всевъзможни възрасти
По думите на новите водещи има голяма палитра от разнообразни гении. Според тях тази година има осъществявания от акробати, магьосници, музиканти, както и обичайните пеене и танцуване.

За първи път в предаването водещите ще имат право на " Златен бутон ", който изпраща участника непосредствено на огромния край.
Снимка: btvnovinite.bg
Всяка неделя феновете на bTV ще могат да се забавляват с необикновен театър от осъществявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР