На 15 май президентът Румен Радев ще връчи първия мандат

...
На 15 май президентът Румен Радев ще връчи първия мандат
Коментари Харесай

Президентът ще връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС на 15 май

На 15 май президентът Румен Радев ще връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС. Това заяви самият той пред кореспонденти преди честванията по случай отбелязването на 78 години от успеха над нацизма във Втората международна война.

Парламентът би трябвало да осъзнае огромната си роля – както за приемането на Държавния бюджет , по този начин и за най-важните закони по Националния проект за възобновяване и резистентност, прикани Радев, изтъквайки:

„ Изглежда, че желаят да вържат ръцете на служебния кабинет и да оставят страната, и хората без бюджет, което е безконтролно. “

Според него обяснението е, че държавните ползи не са подчинени на тези на партиите . Той отхвърли изказванието, че е декларирал по време на консултациите с „ Продължаваме промяната – Демократична България “, че този парламент ще продължи да работи най-малко до 15 юни.

Държавният глава регистрира, че е минал месец от свикването на 49-ото Народно заседание и че не е произвело никакъв отговор . Радев счита за безконтролно политиците да приказват за нови предварителни избори на фона, че не са изпълнили обещанията пред гласоподавателите си.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР