На 15 март 2019 г. в 18.00 ч., в салона

...
На 15 март 2019 г. в 18.00 ч., в салона
Коментари Харесай

Зам.- министър Михайлова ще открие математическо състезание в Ловеч

На 15 март 2019 година в 18.00 ч., в салона на читалището в Ловеч, заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова ще открие Националното съревнование по математика за възпитаници от профилирани гимназии и паралелки на междинни учебни заведения с чуждоезиков профил, оповестиха от МОН.
Състезанието се организира под патронажа на кмета на града Корнелия Маринова с поддръжката на Министерството на образованието и науката. За присъединяване в него тази година предпочитание са декларирали 250 възпитаници от 21 учебни заведения в страната и пет възпитаници от Полша.
По време на визитата си в града заместник-министърът ще се срещне с управлението на града, с шефове и учители по математика, информатика и естествени науки и ще разиска с тях благоприятни условия и проблеми при образованието по тези дисциплини.
Заедно с кмета Таня Михайлова ще посети ремонтирани учебни заведения, детска градина „ Зора “ и ще участва на представянето и демонстрацията на мобилно приложение на Съюза на българските автомобилисти „ Велошампион “ в СУ „ Св. Климент Охридски “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР