На 15-годишното момче, което е извършило нападението с нож в

...
На 15-годишното момче, което е извършило нападението с нож в
Коментари Харесай

Повдигат обвинение за убийство на нападателя от „Надежда“

На 15-годишното момче, което е направило нападението с нож в " Надежда " през днешния ден ще бъде повдигнато обвиняване. То ще е за опит за ликвидиране, оповестиха представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

" По сведения на децата, които сме разпитали, това са главно съученици на причинителя и на потърпевшия, се касае за пост с непристойно наличие. Възприето е като обидно от 15-годишния юноша, който е наръгал собствен съученик.

Разполагаме с телефон, с който е изработен последващият запис на неговото отвън процесуално признание и на този телефон ще бъде осъществена техническа експертиза, а в следствие и лицево - идентификационна такава ", изясни Арнаудова.

" Момчето е удостоверило виновността си, казвайки, че потърпевшото момче го е предизвикало с публикуването на колаж в интернет. Според описа на децата лицето на причинителя е било инсталирано върху лице на мъж, който е в някаква хомосексуална сцена. Все още не знаем какво тъкмо е наличието, което е предизвикало експанзията ", разясни Арнаудова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР