На 15 февруари Рут Колева ще представи за първи път

...
На 15 февруари Рут Колева ще представи за първи път
Коментари Харесай

Рут Колева ще представи своя 5-ти албум - slava.bg

На 15 февруари Рут Колева ще показа за първи път пред своите почитателите песните от новия си независим албум. Заедно с "The Fingertones " и някои специфични гост-изпълнители, певицата ще потопи гостите на зала България в своя несравним музикален свят. Името на новото издание към момента се пази в загадка.

Новият албум съдържа 10 песни, като записите са правени сред София и Лос Анджелис. Продуценти на рилийза са познати имена от международната музикална сцена - Kan Wakan и Taylor Graves, предава Dir.bg.

Сред песните в албума е и сингълът "Candy Coated ", въодушевен от откровената обич сред двама души. Това е и единственото парче, което някои от най-верните почитатели са чували до момента - всички останали тракове от албума ще бъдат специфична изненада за гостите на концерта.

Петият албум на изпълнителката е нов връх в нейното музикално развиване - с ново звучене и друг темперамент. След огромния триумф на предходния - "Confidence.Truth ", който попадна в влиятелната предварителна селекция за Грами номинации, идното издание предизвика сериозен интерес.

В последните години Рут Колева поддържа своето осезаемо наличие на няколко интернационалните подиуми, със своите турнета в Съединени американски щати и Азия. През 2015 година албумът "R U T H " беше определен за най-хубав задграничен джаз албум в Япония, а след появяването на песента "Run " световноизвестният продуцент Марк Ронсън написа за нея:

"Гласът на Рут Колева е необикновен! Влюбих се в първия ѝ албум, а даже повече в песента ѝ "Run ". Внимавайте с нея! “

Концертът се провежда с поддръжката на Столична община.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР