На 15 декември в 20.05 часа 52-годишен таксиметров шофьор съобщил

...
На 15 декември в 20.05 часа 52-годишен таксиметров шофьор съобщил
Коментари Харесай

Баща и син задържани за грабеж във Видин

На 15 декември в 20.05 часа 52-годишен таксиметров водач съобщил в РУ-Видин, че е бил атакуван и ограбен от двама клиенти в региона на кръстовището на улиците "Цар Симеон Велики " и "Разлог ". Потърпевшият разказал, че единият от клиентите го блъснал, разрушил му зъбите и лишил оборотните пари от таксито – сума сред 30 и 50 лв..

След това водачът създал изстрел със законно притежаван револвер "Макаров ", насочвайки оръжието към земята. При огледа в региона на местопроизшествието проверяващите намерили и иззели 9 мм гилза. Пистолетът е предаден на органите на реда. В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности служители на реда заловили двамата мъже: 49-годишен престъпно проявен осъждан и 19-годишният му наследник, също престъпно проявен. При осъществен обзор, медици открили, че 49-годишният има огнестрелна рана на лявата подбедрица, която обработили и превързали.

Бащата и синът били приведени в полицейския арест и арестувани за период до 24 часа. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура-Видин, оповестяват от пресцентъра на полицията.

Работата на проверяващите продължава, в РУ-Видин е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР