На 15 август служители от Районно управление - Приморско извършили

...
На 15 август служители от Районно управление - Приморско извършили
Коментари Харесай

В Китен задържаха наркопласьори разпространявали и фалшиви евро

На 15 август чиновници от Районно ръководство - Приморско направили претършуване в квартирата на братята И.П. на 27 години и 22-годишния Н.П. и двамата от Бяла Слатина, обл. Враца, ситуирана на ул. «Илия Бояджиев» в Китен.

Намерени и конфискувани са два плика, съдържащи 50 гр. марихуана, 10 пликчета с жълто кристалобразно вещество общо тегло 5 гр. - метамфетамин и 18 хапчета екстази.

Намерени са и подправени пари - 54 банкноти с номинал 20 евро и 109 банкноти с номинал 50 евро. По случая е формирано дсъдебно произвеждане.

Около 11 и 05 часа на ул. " Дружба " в кв. " Горно Езерово ", чиновници от Четвърто Районно ръководство - Бургас направили инспекция на лек автомобил " Форд Мондео ", с бургаска регистрация, ръководен от 41-годишния Д.М. от Бургас, като установили, че същият кара след приложимост на алкохол с централизация - 1,63 промила.

Д.М. е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Около 22.30 ч. в с. Хаджиите, общ. Карнобат, чиновници от Районно ръководство - Карнобат спрели за инспекция " Опел Корса ", с бургаска регистрация, ръководен от 54-годишния Д.Ж. от същото село, като установили, че същия кара след приложимост на алкохол с централизация - 1.96 промила.

Д.Ж. е арестуван със заповед за задържане за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР