На 15 август официално беше открит Медицински център Посейдон“ гр.

...
На 15 август официално беше открит Медицински център Посейдон“ гр.
Коментари Харесай

Медицински център за рехабилитация отвори врати в Несебър

На 15 август публично беше открит Медицински център „ Посейдон “ гр. Несебър, който има съществена задача, за сложно усъвършенства качеството на живот на дейния човек, посредством рехабилитация на опорно-двигателния уред, спортна медицина, лекуване на метаболитни болести, здравословно хранене и диетика.

Медицински център „ Посейдон “, разполага с най-високо софтуерната и съвременна международна техника за лекуване и рехабилитация.  В центъра се залага на стратегии за здравословно хранене рехабилитация и спорт в неповторимата инфраструктура от зеленина и комфорт при настаняването в Медикъл СПА Резорт „ Посейдон “, гр. Несебър.

Разговаряме със притежателя и изпълнителен шеф на центъра госпожа Иванка Димова.

Разкажете ни за концепцията, с която вие създадохте лечебното заведение и за какво избрахте тъкмо огромният християнски празник Голяма Богородица, публично да го откриете?

Медицински център " Посейдон ", лечебно заведение от ново потомство, основано от фантазията и страстта ми на жена, която желае да оказва помощ на хората и да ги усмихва, да подобряваме качеството на живот на дейните хора.

Бъдещето на най-хубавите Европейски трендове в опазването на здравето е рехабилитация, прочувствено крепко тяло и душeвност.Цялата ми концепция е основана на основата домашния уют и фамилните полезности.

Аз и моят брачен партньор имаме вяра, че фамилията е това, което е най-важното и приемане пациентите си, като наши най-специални посетители.

Медицински комплекс „ Посейдон “ и Балнео СПА РЕЗОРТ е дом, в който ще откриете уют и комфорт при настаняването, здравословно хранене и диетика, висококвалифицирана грижа в рехабилитацията и личен метод във възобновяване на физическото здраве и прочувствения баланс, в благозвучие с морските талази.

Иновативната концепция се храни от добротата и желанието да оказваме помощ на всеки пациент!  

Пациентите в нашето лечебно заведение са част от нашите най-специални другари, а техните потребности са закон за НАС и нашия ЕКИП!

Точно за това избрах и този празник, с цел да дадем на начало на центъра, тъй като на днешния ден почитаме огромна Богородица, нашата настойничка на майчинството, дамите и фамилното огнище.



Кои са аргументите да изберете община Несебър за реализацията на огромния си план и каква ще бъде ролята на вашия план на туристическата карта на България?

Изборът на Несебър не е инцидентна, морският климат, йодните пари и невероятното озеленяване, с което ние съхранихме природата в нашия комплекс е част от рецептата за здраве и триумф!

Балнео и СПА секторът се радва на голям интерес. Какви услуги и стратегии ще може да открият посетителите при Вас?

Нашият екип с обич подбра и създаде високо профилирани и комплекс от новаторски процедури и лечения, а точно:

Апаратни процедури

Водолечение

Топлинни процедури с поморийска тиня, луга и биопчелен восък

Зона за рекреация

Кинезитерапия и спорт

Лечебна гимнастика

Водна гимнастика

Лечебни разтривки

Йога

Индивидуална рехабилитация

Как селектирахте експертите, които да са част от екипа на Балнео медикъл център " Посейдон "?

Екипът ни е от младежи с новаторски метод и персонално отношение към всеки пациент. Доверихме се на водещи експерти, които обичат хората и работят с хъс и страст!

Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР