На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще отпразнува

...
На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще отпразнува
Коментари Харесай

Снимки на дъщерята на Елизабет II, които светът още не е виждал - slava.bg

На 15 август единствената щерка на Елизабет II ще отпразнува рождения си ден. Принцеса Ан навършва 70 години. В чест на идния празник на страницата в Instagram на Бъкингамския замък бе оповестена серия от архивни фотоси с наследницата на трона.

„ Принцеса Ан поема доста отговорности и дава отговор за 300 разнообразни организации, свързани с нейния необятен набор от ползи. Сред тях са спорт, селско стопанство и отглеждане на животни, просвета, медицина и опазване на здравето, интернационалните връзки, обучение, ветроходство и военна работа “, се споделя в формалния уеб страница.

Няколко детски фотографии на бъдещата рожденичка бяха прикачени към поста. Принцеса Ан театралничи за тях с майка си, кралица Елизабет, татко си, принц Филип и по-големия си брат принц Чарлз.

Феновете на кралското семейство бяха във екстаз и признаха, че в никакъв случай не са виждали сходни фотоси на дъщерята на Елизабет II. От Бъкингамския замък от своя страна дадоха обещание всеки ден да разгласяват фотография на принцеса Ан в историята на страницата и да описват забавни обстоятелства за нейния живот.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР