На 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна в

...
На 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна в
Коментари Харесай

Музика, спорт и образователни програми на Радио парк фест

На 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна в Южния парк ще посрещнем лятото с едни от най-хубавите поп, рок, джаз и хип-хоп реализатори.

Сериозни просветителни стратегии за деца приготвя БНР за Радио парк фест, който ще се организира на 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна в Южния парк. Това разгласи шефът на Радио София Светослав Костов на конференция във Второ студио на БНР. На нея участваха и част от музикантите, които приготвят за столичани и посетители на София тридневния супер ваучър.

Подрастващите ще имат опцията да се срещнат с разнообразни типове принадлежности, с които свирят музикалните сформира на БНР. А благосъстоянието на гласа пред публиката ще показват артисти от Смесения хор на БНР. На мястото на събитието ще има и особено студио „ Запознай се с радиото “.

Приключенски лагер по обтягане на палатки, шампионат по джаги за дребни и за огромни са единствено част от многочислените изненади на фестивала.

 Част от участниците в Радио парк фест на конференцията за идния тридневен ваучър в София. „ За трети следващ път тази година в София Биг бендът на БНР ще свири с виртуозния китарист Влатко Стефановски. Надяваме се всички, които останаха отвън концертните зали, да имат опцията да чуят вълнуващите му осъществявания “, разгласи пред публицисти ръководителят на Биг бенда Антони Дончев.

Представителят на Столична община Кристина Белчева акцентира, че поддръжката на културни събития е приоритет, и напомни, че фестивалът е част от културния календар на София. „ Щастливи сме, че работим в партньорство “, разгласи тя.

Основен медиен сътрудник на фестивала на БНР тази година е бТВ.

Музикалният редактор Елена Ангелова разгласи програмата: Ангел Ковачев ще показа новия си албум. Ще вземат участие Прея и Preyah live band, рапърът Bobo & the gang, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени ", Dead Man’s Hat, Saint Electrics. „ Това сега са най-актуалните групи “, означи DJ MARTEN и даде обещание, че времето на публиката ще бъде декорирано по най-прекрасния метод.
 Снимка
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР