На 15.04.2022 АФЕРА публикува: КРЪГЪТ ОВЪРССИЙЗ“ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ – КОРАБА

...
На 15.04.2022 АФЕРА публикува:
КРЪГЪТ ОВЪРССИЙЗ“ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ – КОРАБА
Коментари Харесай

Областният управител на Варна зарежда гориво с държавна карта на 3 частни автомобила 


На 15.04.2022 АФЕРА разгласява:

КРЪГЪТ „ ОВЪРССИЙЗ “ НА „ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА “ – КОРАБА „ ЦАРЕВНА “, НАРУШАВАНЕ НА РУСКОТО ЕМБАРГО, ДЪЛГОВЕ КЪМ ДОЙЧЕБАНК, НЕЗАКОНЕН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА, БЕЗ ДОПУСК ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ НА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, СЕРВИТЬОРИ ОТ „ ОВЪРССИЙЗ “ НАЗНАЧЕНИ И ЗА ШОФЬОРИ В ОБЛАСТНА УПРАВА -ВАРНА

В обявата на АФЕРА са разкрити и разказани бизнес преплетките сред притежателите на кораба „ Царевна “, менажирал българските моряци, Рубин Коцев, който е татко на регионалния шеф на Варна Благомир Коцев, назначен за регионален шеф от Кирил Петков.

Благомир Коцев е назначен в нарушаване на закона, защото към момента има присъединяване в търговски сдружения от Кръга „ Овърссийз “, поради запори. Няма и публикуван достъп до класифицирана информация.

Въпреки това обаче той продължава да е регионален шеф на Варна.

На 15 април 2022 година в 17 часа в Пловдив се организира учредително заседание на политическа партия „ Продължаваме промяната “.

Предния ден – на 14 април 2022 година държавният автомобил на регионалният шеф на Варна Благомир Коцев в ранния следобяд посещава бензиностанция на OMV на Морска гара.

Първи път – зарежда с държавна карта държавния автомобил на Областна администрация – Варна.

Втори път – минути по-късно – на същата бензиностанция ЧАСТЕН автомобил зарежда гориво с … държавната карта на регионалния шеф!

Трети път – минути по-късно – на същата бензиностанция различен ЧАСТЕН автомобил зарежда отново с … държавната карта на регионалния шеф!

Четвърти път – още няколко минути по-късно – на същата бензиностанция друг ЧАСТЕН автомобил отново зарежда гориво с държавната карта на регионалния шеф!

На вниманието на КПКОНПИ, на вниманието на прокуратурата, на вниманието на Кирил Петков, който квичи като заклан, че нямало „ ваши “, нямало „ наши “ и всички били подвластни на закона!

П.П. Вчера във Facebook регионалният шеф Благомир Коцев се жалвал, че бил подложен на „ акция „ Респект “ като в 90-те години “ и клейми ГЕРБ. /Апропо, не сме го чули и да гъкне по времето на ръководството на ГЕРБ против ГЕРБ тоя нов „ герой за продължаваме смяната “, който никой не беше чувал с изключение на с това, че заплати над 500 000 откуп за татко си, когато беше похитен по поръчка на турската мафия/.

В излиянието си Благомир Коцев написа, че бил от дълго време излязъл от комерсиалните сдружения, в които взел участие. Сега отворете линка със публикацията на АФЕРА нагоре и ясно ще видите, че по закон той няма право да бъде назначен за регионален шеф, тъй като и „ да е излязъл “, както си мисли, няма по какъв начин да излезе, тъй като има наложени запори от „ Дойче банк “!

afera.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР