На 14 юни в кината у нас излиза дългоочкваното продължение

...
На 14 юни в кината у нас излиза дългоочкваното продължение
Коментари Харесай

„Сами вкъщи” 2 по кината през юни. Орлин Павлов „влиза в лапите“ на Макси

На 14 юни в кината у нас излиза дългоочкваното продължение на обичаната анимация „ Сами у дома ” 2.


 
Първият филм провокира възторг през 2016 година, отбелязвайки максимален дебютен уикенд за автентичен филм, който не е основан на към този момент действителен франчайз или медия. Това лято ще надникнем още по-дълбоко в тайния живот на домашните ни любимци .

Българският артист и артист Орлин Павлов още веднъж ще „ бъде ” един от обичаните облици – Макс . Една от най-големите родни звезди за повторно озвучава хиперактивния и неизмеримо приветлив териер.

 
Новото амплоа на Макс е на извънредно луд в сигурността на най-новия член на фамилията – бебето Лиъм . Заради непрестанната си тревога , безстрашният терирер в действителност се трансформира в захласнат невротик .
 
„ Радвам се, че има какво да надградя и да обогатя. Колкото и прочут да ми е Макс, в този момент феновете ще го видят в нова светлина и аз давам всичко от себе си тя да е още по-цветна и атрактивна “, споделя Орлин Павлов.-->
 Сами у дома 2

 
В новото премеждие на домашните любимци, с изключение на познатите герои, ще има и нови. С тях ще се срещнем п рез юни на 2D, 3D и 4DX .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР