На 14 юли в емблематичния кинотеатър Odeon theatre на Leicester

...
На 14 юли в емблематичния кинотеатър Odeon theatre на Leicester
Коментари Харесай

Хари и Меган Маркъл бяха специални гости на кралската премиера на "Цар Лъв"

На 14 юли в емблематичния кинотеатър Odeon theatre на Leicester square в Лондон се състоя кралската галапремиера на Цар Лъв. Събитието изрично прикова вниманието на всички медии и почитатели. Вечерта освен приветства една от най-грандиозните продукции, емблема за лято 2019, само че и се трансформира в самобитна сцена на славата.

Премиерата бе хазаин както за всички фенове на безконечната класика на Дисни и нейната нова, впечатляваща версия, по този начин и за някои от най-големите международни звезди, отделили време и възторг, с цел да станат част от достоверната атмосфера. Един от най-бляскавите моменти на вечерта бе кралската двойка в лицето на херцога и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл.

Със зашеметяваща визия, напълно в духа на представителната им функционалност като част от кралския двор, те грееха на дизайнерския жълт килим в унисон с цветовете на продукцията и почетоха доста свои почитатели с подписи и внимание. Освен в символ на почитание към актьорите и кино лентата, Хари и Меган, използваха мотива да срещнат повече хора с активността на Кралската фондация и задачата й за запазване на изчезващи и застрашени типове на планета. Срещата сред тях и звездата на вечерта Бионсе беше извънредно прочувствена и зарадва всички посетители със своя другарски темперамент.

Самата Бионсе пък безусловно озари галапремиерата с свръхестествен тоалет, заслужен само за поп- икона от такава висота. Тя и брачният партньор й Джей Зи бяха също една от най-вълнуващите двойки по време на събитието. Друг именит актьор, отдал своята респект към завръщането на Цар Лъв, е неповторимият артист и композитор Елтън Джон, който е неразделна част от класиката Цар Лъв.

Типично за неговата аристократична външност, той откровено поздравяваше както актьорския състав, по този начин и експертите от креативния екип на продукцията. Фарел Уилямс, който взе участие в новия аранжимент на песните от емблематичния саундтрак на кино лентата, също бе извънредно добре посрещнат, а екстравагантната му визия – оценена уместно. По „ аления “ килим на европейската премиера минаха и доста от артистите, вдъхнали нов живот на Цар Лъв посредством гласовете си. Сред тях бяха Сет Рогън (Пумба), Кийгън-Майкъл Кий (Камари), Чиуетел Еджиофор (Скар), Флорънс Касумба, Били Айхнер (Тимон), режисьорът Джон Фавро, създателят на музиката Ханс Цимър и други Вин Дизел, половинката му Палома и трите им деца, Гай Ричи и цялото му семейство, Натали Емануел (Игра на тронове) и доста други звездни имена също бяха част от изненадата на вечерта

Такова посрещане е почтено единствено за единствения цар! Нека и ние станем част от историята в кината от 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. И предпремиерно в определени кина от 18 юли! Билетите са в продажба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР