На 14 юли празнуваме световния ден на нудистите. Нудизмът е

...
На 14 юли празнуваме световния ден на нудистите. Нудизмът е
Коментари Харесай

Обичате ли своето тяло?

На 14 юли честваме международния ден на нудистите. Нудизмът е харесван от най-различни хора без връзка с тяхната културна, етническа, религиозна или полова ориентировка.

Нудистите са хора, които излагат свободно своето тяло, без да се срамят от голотата си пред други хора. Те считат, че голото човешко тяло не е срамно – таман противоположното, то е основано да поддържа връзка с природата без стигматизиране и без прикриване. Обществото на нудистите не толерира воайорството и не го приема за част от нудизма.

По българското черноморие има доста нудистки плажове. Най-известните измежду тях са Иракли край Обзор, Кара дере край Бяла, къмпингите „ Каваците “ и „ Смокиня “ край Созопол, Юг край Китен, Аркутино край р. Ропотамо наоколо до Приморско, плажовете във Варна – Златни пясъци, след Яхтеното пристанище, където в по-отдалечената си част плажът се посещава от хора с хомосексуална ориентировка и е световно-известен гей-нудистки плаж, и в кв. „ Бриз “, сп. „ Студентска “.

Почитани измежду нудистите са къмпинг „ Нестинарка “ в Бургаска област и „ Паша дере “ край кв. Галата във Варна; Златна рибка, Бургаско, и нудисткият плаж на Слънчев бряг, както мн. други.

Въпреки че интернационалния ден на нудистите е главно ден за нудисти, които честват техния метод на живот, това е ден, който може да бъде оценен от всички. Много хора се срамят от тялото си и се усещат неловко в личната си кожа. Да се ​​научиш да обичаш личното си тяло е един от най-хубавите способи, по които можеш да почетеш този празник. Съблечете се пред огледалото. Сега, когато виждате отражението си и стартирате да критикувате себе си, спрете. Вместо да казвате отрицателни неща за себе си, заменете ги с позитивни думи. Скорошни изследвания извеждат допустима връзка сред нудизма и възприятието за задоволство от живота, като резултатите демонстрират, че нудистите са по-щастливи и харесват повече живота си.

729 нудисти в Книгата на Гинес

Испанският курортен град Вера, ситуиран на югоизточното крайбрежие на страната, влезе в Книгата на Гинес, откакто на един от локалните плажове се събраха 729 голи мъже и дами. Рекордът е постаен през 2013 година.

Фитнес за нудисти в Испания

"Забравете за спортния екип, той към този момент не ви е нужен ", приканват инструкторите. Това е първият по рода си фитнес, в който умерено може да се тренира без облекла.

В Мюнхен има квартали за нудисти

Почитателите на голотата се усещат като вкъщи в Мюнхен. Градът има цели шест зони, където хората могат да се пекат на слънце, без да се тормозят от съществуването на облекла, каквито няма да има. Властите даже са показали карта, където човек може да отиде и да се отдаде на себе си.

Хотел за нудисти на остров Родос

Посетителите могат да се любуват на басейна, да пият на открития бар изцяло голи, да пеят караоке и да вземат участие в гръцки и латино вечери. Освен това се оферират проведени круизи до нудистки плажове. Комплексът си сътрудничи с интернационалната федерация на нудистите и работи с вътрешен устав. От хотела означават, че работят с подготвен личен състав и оферират характерен тип туризъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР