На 14 юли ЧЕЗ Електро България“ АД и 5kmrun.bg проведоха

...
На 14 юли ЧЕЗ Електро България“ АД и 5kmrun.bg проведоха
Коментари Харесай

121 нови регистрации за електронна фактура и смс-известяване по време на RUN GREEN

На 14 юли „ ЧЕЗ Електро България “ АД и 5kmrun.bg организираха взаимно Run Green – тичане за възрастни и деца, проведено всяка събота в Южния парк в София от 5kmrun.bg.
Run Green е първата от поредност начинания, част от акцията „ Зареждаме Ви с сила “, по време на която „ ЧЕЗ Електро България “ АД ще провежда и организира събития, свързани с грижата за околната среда и енергийната успеваемост. Целта на Run Green е да разпространява потреблението на електронната фактура, като комфортен и сигурен, съвременен метод за приемане на месечните сметки, който дава и опция за персонален принос към запазване на естествената среда.

По време на събитието бяха направени 121 нови регистрации за електронна фактура и смс-известяване. Всеки, записал се за двете услуги, получи специфичен еко-подарък от „ ЧЕЗ Електро България “ АД. Освен безспорните си екологични изгоди, електронната фактура е извънредно комфортна за клиентите. По-бързата и сигурна доставка, непрекъснатият достъп до списък на месечните сметки когато и да е, обезпечената сигурна отбрана на персоналните данни, спестяването на време и опцията за елементарно и практично управление на разноските са преимущества, които дефинират избора на клиентите за подмяна на хартиената версия с модерния и екологичен, електронен вид на фактура.

Съвместното засаждане на секвоя от уредници и участници по време на Run Green сложи символичното начало на акция на „ ЧЕЗ Електро България “ АД и gorata.bg за залесяване на територии в паркове и обитаеми места в Западна България. 366 дървета ще бъдат засадени през есента от доброволци – чиновници на ЧЕЗ и жители. Броят на дърветата бе избран от броя на участниците в Run Green, сред които и 48 деца.

10 от участвалите в Run Green завоюваха ваучери по 100 лв., обезпечени от „ ЧЕЗ Електро България “ АД, за извършване на покупки в профилиран, състезателен магазин. Всеки втори, пробягал дистанцията от 5 км завоюва бъф, брандиран с логото на събитието. Всички деца, пробягали дистанцията от 2 км получиха подарък раничка.

Значителен брой участници се възползваха и от опцията да се снимат на специфична фото-стена и да споделят фотографията си обществено във фейсбук с #We do Green. Следващата седмица един от тях ще бъде сюрпризиран с премия от „ ЧЕЗ Електро България “ АД.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР