На 14-ти януари, около 12:00 часа, в гр. Варна, на

...
На 14-ти януари, около 12:00 часа, в гр. Варна, на
Коментари Харесай

Блъснаха четирима пешеходци за две денонощия във Варна

На 14-ти януари, към 12:00 часа, в гр. Варна, на паркинг в квартал «Вл. Варненчик», е зародил пътен случай. Водачът на лек автомобил «БМВ» М.И. на 21 години от Варна, по време на придвижването си, блъска пешеходка, преминаваща пред автомобила.
Вследствие на случая 31-годишната жена получава травма на ляв крайник и лява ръка, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

На 13-ти януари към 21:30 часа на кръстовището на ул. «Отец Паисий» и бул. «Цар Освободител», е зародила злополука.  Водачката на лека кола «Фолксваген» В.Н. на 18 години от Варна, при маневра за завой наляво на зелен позволителен сигнал на светофарната уредба, не пропуща и блъска пешеходка – жена на 24 година от с. Шейново, пресичаща платното за придвижване на сигнализирана пешеходна пътека също на зелен сигнал. Вследствие на случая дамата получава травма на коляно, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

На 12-ти януари, към 14:40 часа  на ул. «Алеко Константинов», е станал още един пътен случай. Шофьорът на лека кола «Ауди» Х.А. на 39 години от Варна, по време на придвижването си обратно, блъска пешеходец, намиращ се зад автомобила. Вследствие
на случая 75-годишният мъж пада на платното за придвижване и получава травма
в лумбалната област и разкъсно – контузна рана на главата, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Същият ден около 15:20 часа на кръстовището на бул. «Цар Освободител» и бул. «Константин и Фружин», е зародил различен конфликт. Водачът на неустановено все още МПС, по време на придвижването си, блъска пешеходец – мъж на 42 година от Варна, пресичащ платното за придвижване на червен сигнал на светофарната уредба. Вследствие на случая мъжът получава разкъсно – контузна рана на главата, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР