На 14 септември настъпва първото есенно пълнолуние, което носи трансформации.То

...
На 14 септември настъпва първото есенно пълнолуние, което носи трансформации.То
Коментари Харесай

Пълнолунието удря мощно тези 4 зодии

На 14 септември настава първото есенно пълнолуние, което носи трансформации.

То ще повлияе на няколко астрологични знака повече, в сравнение с други.

" Процесите в този интервал ще са доста интензивни. Ще станем очевидци на приключване на сила, която ще ни направи извънредно тревожни. Отделете време за релакс, преди да позволите на Луната да се възползва от вас ", споделя астрологът Лиса Страдуст за уеб страницата bustle.com.

Представителите на 4 зодии по-силно ще усетят въздействието на Луната по-силно и не толкоз умерено върху себе си.

Това са:

Близнаци

Енергията на цялостната Луна се окаже непостижима за свръхстимулирания мозък на Близнаците, изключително когато добавите и напрежението на работното място. Това значи, че би трябвало да обърнете повече внимание на себе си. Проблемите на работното място могат да Ви принудят да се оттеглите за малко. Не се стресирайте - починете си. Скоро ще сте под светлините на прожекторите по-бляскави от всеки път.

Дева

Пълнолунието в сезона на Девата ще Ви удари мощно, защото пълнолунието е в противоположния Ви знак - този на Рибите. Това мечтано въздействие ще провокира завихряне на страсти. Ще сте склонни вложите цялата си сила в любовния живот. Трябва обаче да сте наясно какъв брой тъкмо време може да отделите на любовта, тъй като това може да ви коства изпуснати други скъпи моменти.

Стрелец

Енергията на това пълнолуние ще е като катализатор за Стрелеца. То ще промени намина Ви на мислене и светогледа като цяло. Трябва да балансирате сред работата и персоналния живот. Отделете време за размисъл, преди да вземете крайни решения. Съсредоточете се върху себе си и персоналните си потребности - по този начин светът ви ще се промени към по-добро.

Риби

Насочете фокуса върху себе си. Не оставяйте вашата нервна система да управлява биенето на сърцето Ви. Не е нужно да вършиме другите щастливи от самото начало. Не прекарвайте времето си в терзания за тях. Забавлявайте себе си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР