На 14 септември гости в Нови хоризонти с Лили бяха

...
На 14 септември гости в Нови хоризонти с Лили бяха
Коментари Харесай

Ирина Обущарова и Лари Бийл гостуваха в „Нови хоризонти с Лили” по Дарик Радио

На 14 септември посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Ирина Обущарова – изпълнителен шеф и съосновател на медийна платформа и Лари Бийл – финансист от Калифорния.



Ирина Обущарова

В първата част на предаването, госпожа Обущарова описа за кариерния си път, който минава през Австрия, работейки в влиятелни компании в областта на маркетинга и предприемачеството. Връщайки се в България през 2018 година, тя основава медийната платформа The Recursive, в която показва сполучливи бизнесмени от югоизточна Европа. За нея работят 12 индивида в разнообразни страни. Платформата е на британски език, има и подкаст. На въпрос, какви са главните проблеми на младите бизнесмени в България, тя означи дефицита на фрагменти и напускането им на страната към меките на високите технологии – Силициевата Долина и Израел. Гостът загатна и за компликациите в маркетинга и пробива на международния пазар.



Лари Бийл

Във втората част на предаването по Скайп от Съединени американски щати се включи американския финансист Лари Бийл. Той описа за пътуванията си до София и Лондон през лятото, които го карат да бъде оптимист. След дълга изолираност, той посети родината ни, с цел да показа нов модел за финансиране в обществения бранш, а по-късно се насочи към Лондон, с цел да взе участие в среща на филантропи и благотворителни организации от целия свят. Надеждата му е, че в бъдеще някои от тях биха могли да проявят интерес и към България.

Като музикален декор в предаването звучаха осъществявания на кънтри-квартета Little Big Town от албума „ Tornado ”.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР