На 14 октомври 2023 година / на Петковден / в

...
На 14 октомври 2023 година / на Петковден / в
Коментари Харесай

С нови отличия приключи творческата 2023 година за самодейците от село Асеновци

На 14 октомври 2023 година / на Петковден / в село Сливовица, община Златарица се организира VІІІ- ят ФФ „ С песните на Борис Машалов “.



ЖФГ „ Осъмски ритми “ и Тея Михайлова с началник Петранка Стефанова взеха присъединяване със северняшки национални песни, едната от които беше на Борис Машалов. Гости, уредници и аудитория бяха очаровани от прелестните осъществявания на нашите певици, с което предизвикахме бурни овации и аплодисменти.



Бяхме наградени със статуетка и икона от ръководителя на читалището в Сливовица Драган Драганов, който остана доста впечатлен от нашите осъществявания и персонално на сцената изрече своята признателност, хвалба и насочи покана за последващи фестивали и концерти.



Благодаря за следващ път на всички участници, които популяризираха селото ни и общината! Благодаря на оркестъра за чудесния акомпанимент!

Това беше последното ни присъединяване за този сезон. Приключваме с участия в 10 фолклорни фестивала и 1 кулинарен, завоювани 18 медала, от които 12 златни, 3 статуетки и парични награди.

Гордеем се с миналата година и с нашите достижения, показахме още по- високо равнище и надграждаме постигнатото!

Надявам се идващият креативен сезон да продължим да работим настойчиво с нов репертоар и нови изненади!

Бъдете здрави, скъпи самодейци! Бъдете все по този начин дейни и всеотдайни!

Петранка Стефанова- секретар

НЧ „ Съзнание 1894 “ с. Асеновци
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР