На 14 години Бела Хадид мечтае да стане състезател по

...
На 14 години Бела Хадид мечтае да стане състезател по
Коментари Харесай

Бела Хадид: Хората ми казваха, че съм ПО-ГРОЗНАТА сестра!

На 14 години Бела Хадид мечтае да стане играч по конна езда на олимпийско равнище, да се занимава с снимка и да следва стъпките на майка си Йоланда Хадид, а точно да бъде модел. Превъртете напред няколко години и ще видите това изпълнено: Хадид, дружно със сестра си Джиджи Хадид, са едни от най-известните имена в актуалната фешън промишленост. Но след години на подиумите и фотоси за корици, има доста хора, които се съмняват дали славата на Хадид не е пристигнала благодарение на дребна козметична намеса. 

В априлския брой на Воуг Хадид споделя: „ Аз бях по-грозната сестра. Бях брюнетката. Не бях толкоз готина като Джиджи, нито толкоз общителна. Наистина, това споделяха хората за мен. И за жалост, когато ти кажат нещата по този начин доста пъти, просто вярваш в тях. "

На 14, към момента първокурсничка в гимназията, Хадид се поддава на несигурността си и се подлага на ринопластика - нещо, за което в този момент съжалява. " Иска ми се да бях запазила носа на моите предшественици ", споделя тя. " Мисля, че щях да стартира да го одобрявам с времето ". Освен мненията за интервенцията на носа си, Хадид е чула и клюки за покачване на очите, филъри на устните и бръснене на лицето. С изявлението си за известното списание тя желае да постави завършек на слуховете и клюките.

" Хората мислят, че изцяло съм прецакалa лицето си поради една фотография, на която като тийнейджърка наподобявам подпухнала ", споделя тя. " Сигурна съм, че никой не наподобява по същия метод както на 13, нали? Никога не съм употребявал филър. Нека просто сложим завършек на това. "

Докато потокът от мнения за външния й тип през годините е бил нараняващ, Хадид споделя: " Имах този синдром на лъжец, при който хората ме караха да се усещам като че ли не заслужавам нищо от това. Хората постоянно имат какво да кажат, а истината е, че постоянно съм била неразбрана в моята промишленост и от хората към мен. "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР