На 14 февруари в Първо районно управление в града е

...
На 14 февруари в Първо районно управление в града е
Коментари Харесай

Нужна е кръв за 18-годишен ученик, пребит пред дискотека

На 14 февруари в Първо районно ръководство в града е получено известие, че на 11 февруари, към 05.30 часа сутринта, в региона на дискотека „ Астория” е станал случай. Дванадесетокласникът бил ударен три пъти в региона на носа от различен юноша, вследствие на които е със строшаване на носни костици и е признат за здравно лекуване. В полицията било показано и здравно удостоверение за получена лека телесна щета, оповестиха от ОДМВР-Бургас.

След сигнала проверяващите открили самоличността на причинителя - 21-годишния Р. Н., с непрекъснат адрес в София, който в момента се търси . Образувано е досъдебно произвеждане за нанасяне на междинна телесна щета и казусът е докладван на прокуратурата.

Междувременно обаче положението на Илия, който учи в бургаската гимназия по туризъм, се влошило. В момента той е настанен в реанимацията на УМБАЛ - Бургас. Първоначално бил признат в болничното заведение с лицево-челюстни контузии и опериран, само че положението му внезапно се усложнило. Момчето има незабавна потребност от преливане на кръв от рядката група 0 - негативна , прецизираха от здравното заведение. Заради акцията отделението по трансфузионна хематология ще работи с удължено работно време - до 18 ч.

През целия ден възпитаници и учители от гимназията даряваха кръв, с цел да спасят Илия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР