На 14 декември имен ден празнуват много българи със снежни

...
На 14 декември имен ден празнуват много българи със снежни
Коментари Харесай

Днес е страхотен празник, ще черпят много българи със снежни имена

На 14 декември имен ден честват доста българи със снежни имена. Имената, свързани със снега, ясно демонстрират, че сме в сезона на зимата. А и да не забравяме, че в предишното, когато при нас идваше Дядо Мраз, с цел да ни остави дарове, той беше придружаван от неговата Снежанка.
Днес имен ден честват всички, които носят прелестните зимни имена Снежана, Снежанка, Снежа, Снежка, Снежина, Белослава, Белчо .
Името Снежана значи бяла, чиста и по природа дамите, които носят името Снежана са оптимистки, постоянно се надяват на нещо хубаво и положително, те са отлични уредници. Белослава е славянско име, което значи бяла популярност. Жените с това име са сантиментални, поредни и откровени в връзките си с хората. Много инициативни и проспериращи. Те са надарени с изискан нюх за хубостта, а богатата им психика разкрива податливост към изкуството и извънредно артистични качества. Много интуитивни и отзивчиви, положителни и очарователни персони, търсещи равновесие и баланс с природата и хората от своето обграждане, те са измежду хората, които с лекост реализират нравствен и физически комфорт.
На 14 декември също по този начин честват своя професионален празник всички ветеринари. Една любопитна и значима специалност. Хората, които поставят големи грижи както за животните по селата и във фермите, чиято цел е дават мляко, по-късно и месо, да бъдат яздени и да стават първенци по конен спорт, по този начин и за глезливите домашни любимци, чиято функционалност е просто да радват своите стопани.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР