На 14 Април зала 3 на НДК ще бъде домакин

...
На 14 Април зала 3 на НДК ще бъде домакин
Коментари Харесай

1200 души в НДК с една цел - да се научат да продават успешно онлайн

На 14 Април зала 3 на НДК ще бъде хазаин на най-голямото събитие за онлайн бизнес, правено в България. Очакват се 1200 души от цялата страна, интересуващи се от предприемачество, сполучливи практики и тактики за създаване на бизнес в Интернет. Те ще имат опция да се учат от лектори-практици, всеки от които ще опише за личния си сполучлив бизнес модел

Името на събитието е Online Business Conference 2019 и към този момент над 600 души са декларирали своето предпочитание да участват. На него се чака да дойдат хора, които желаят да започват онлайн бизнес, да усилят своята облагата от своите онлайн интензивности или просто се интересуват от реклама в обществените мрежи.

Това огромно събитие се провежда от трима от 8-те лектори - Ник Чакъров, Велизар Величков и Богомил Стоев, които ще дадат всичко от себе си, с цел да съумеят участниците да си тръгнат с на практика познания.

На събитието ще бъдат разисквани работещи тактики свързани с Фейсбук рекламата, видео наличието, основаването на бизнес от нулата, писането на продаващо наличие и други. Уникална опция за всички присъстващи е и съществуването на стотици хора като тях, които са стимулирани да съумеят онлайн. Така присъединилите се в конференцията ще могат да основат скъпи контакти и партньорства.

Така че в случай че и вие сте онлайн бизнесмен, притежател на бизнес, маркетинг управител, чиновник, който се занимава с маркетинг, или работите в организация за цифров маркетинг, то това събитие е за вас. То ще ви даде опция да увеличите своите цени, своя оборот, а за какво не и вашата заплата.

Включете се още през днешния ден и си запазете билет, тъй като местата са лимитирани, а към този момент над 600 индивида си купиха билет.

Направете го от тук - https://obc2019.eu/

Използвайте промокод “offnews ” за 10% отстъпка (важи за първите 50 билета, продадени с кода).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР