На 14 април Хестър Пиърс, комисар на Комисията по ценни

...
На 14 април Хестър Пиърс, комисар на Комисията по ценни
Коментари Харесай

Хестър Пиърс критикува подхода на SEC към регулирането на крипто

На 14 април Хестър Пиърс, комисар на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC), изрази опасенията си по отношение на новите правила на регулатора за смяна на определението за " борса ".

Пиърс разкритикува предлагането и настоящето управление на SEC, че уголемява регулаторния си обсег, с цел да се оправи с несъществуващи проблеми, което може да докара до застой и изгубване на новите технологии, вместо да се употребява техният капацитет.

След като няколко компании, занимаващи се с криптовалути , показаха угриженост по отношение на промените, SEC възобнови интервала за разискване на промените на 3b-16 от Закона за тържищата, което се отнася до определението за.

Предложението би могло да подложи децентрализираните платформи на контрола на SEC, което съгласно Пиърс би могло да наложи непрактични стандарти за децентрализираната активност и участниците в нея.


 


Освен това тя означи, че регулаторът не е съумял да дефинира и предлагането би могло да контролира децентрализираното финансиране от самото му битие.

Според Пиърс актуалното определение за борса не се ползва елементарно към децентрализираните финанси, където пазарът е програмен продукт и участниците може да не се познават между тях.

Тя упрекна SEC, че е пренебрегнала обсега, неяснотата, непрактичността и евентуалните разстройства на предлагането, като в същото време е засилила минусите, открити от коментиралите проекта.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР