На 14.05.2022 г. варненецът Станислав Златарев успя да подобри два

...
На 14.05.2022 г. варненецът Станислав Златарев успя да подобри два
Коментари Харесай

Варненец подобри два световни рекорда на Гинес

На 14.05.2022 година варненецът Станислав Златарев съумя да усъвършенства два международни върха на Гинес- “Най-много коремни преси за 1 час ” и “Най-много коремни преси за 3 часа ”. 

В рамките на 1 час той стегна коремни мускули повече от 2600 пъти, а за внушителното време от 3 часа- цели 5500 пъти. 

В наличието на близки, другари и клиенти на фитнес залата му и излъчено лайф във фейсбук, Станислав сподели своята ежедневна рутина, с помощта на която съумява да усъвършенства своята издръжливост и да промени радикално метода си на живот. 



Следвайки метода на Ледения човек Уим Хоф, Станислав показва медитация въз основата на дишане и задържане на въздух за дълго време, а откакто тялото му бе наситено с О2, той сподели пред смаяните погледи на присъстващите и влизане в специфична ледена бъчва, цялостна с вода и лед с температура малко над 0 градуса. 10 минути бе престоят му вътре, а незабавно по-късно стартира и осъществяването на заложената цел. 

Досегашният връх за едночасовото предизвикателство принадлежи още веднъж на българин, който се оправя със задачата с 300 бройки по-малко. 3 часовият връх ще бъде новозаписан в Световната книга на Гинес, като известни досега са неофициални опити на претенденти създали към 4300 броя- с 1300 по-малко от достижението на варненския фитнес треньор. 

Той показа, че по време на осъществяване на предизвикването е имало доста сложни моменти, само че волята, самодисциплината и решителността за победа са му помогнало да се оправи. 



Станислав Златарев е личен треньор и притежател на PROJECT FIT- фитнес зала за самостоятелни тренировки и място трансформирало се в нарицателно за триумф и смяна на живота на стотици варненци. Занимава се със спорт през целия си живот и има вяра,че здравословното хранене и постоянните тренировки са ключът към дълъг и благополучен живот. 

Предстои и формалното удостоверение за утвърждение и регистриране в Книгата с върховете, което се чака в края на лятото. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР