На 14.05.2019 г. при реализация на оперативни служби на МВР,

...
На 14.05.2019 г. при реализация на оперативни служби на МВР,
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура Варна задържа трафиканти на повече от седем килограма марихуана

На 14.05.2019 година при реализация на оперативни служби на Министерство на вътрешните работи, под директното управление на дежурен прокурор от Оперативна програма Варна са арестувани, след извършена договорка с наркотични субстанции, две лица.

Продавачът, М.М., на 34 години от гр. Варна популяризирал на Т.С., на 41 години от гр. София 6925 грама марихуана, в няколко едрови разфасовки. При осъществено по-късно в дома му претършуване, е била открита и конфискувана още марихуана, 482 грама, както и доста количество пари.

Купувачът бил задържан в миг на превозване на дрогата, 6925 гр. марихуана, която превозвал в личния си автомобил.

На 15.05.2019 година двамата са привлечени като обвинени за закононарушения по член 354а ал.2 от Наказателен кодекс – М.М. за разпространяване и за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции в огромни размери, а Т.С. за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции в огромни размери и при изискванията на рисков рецидив.

Ако бъдат приети за отговорни по това обвиняване, ги грози наказване отнемане от независимост, както следва – М. М. от три до дванадесет години, а Т.С. от пет до петнадесет години. Законодателят е планувал и тежки санкции кумулативно към наказването отнемане от независимост.

М. М. и Т. С. са арестувани за период до 72 часа от наблюдаващия прокурор за представянето им пред съда в произвеждане по взимане на мярка за неотклонение задържане под стража.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР