На 14.02.2024 г., от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена

...
На 14.02.2024 г., от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена
Коментари Харесай

Операция Антидрога в Пиринско, арести на дилъри

  1. На 14.02.2024 година, от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград е извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, при която е установено следното:

При осъществена инспекция на частен дом в с. Огняново, населяван от 40-годишен мъж от селото, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е намерено към 23,7 грама наркотично вещество, което след изработен полеви тест е реагирало позитивно на амфетамин. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

В следобедните часове през вчерашния ден на ул. “Драма ”в гр. Гоце Делчев, от органите на реда е спрян лек автомобил “Пежо ”, ръководен от 30-годишна жена от гр. Гоце Делчев. Водачката на автомобила е предала с протокол за непринудено предаване хартия, в която е била завита към 4,3 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на марихуана. Жената е арестувана със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

В хода на осъществена инспекция на жилище в с. Мосомище, населявано от 23-годишен мъж от селото, от полицейските чиновници са открити електронна везна и буркан с към 54 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на марихуана. Лицето е арестувано със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.

Вчера полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград са ревизирали жилище в ж.к. “Запад ”в гр. Благоевград, населявано от 47-годишен благоевградчанин. Намерени и конфискувани са гриндер със следи от марихуана, електронна везна и към 1352 грама суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

От полицейски чиновници на РУ-Банско е арестуван 30-годишен мъж от гр. Раковски. При осъществената му в гр. Банско през вчерашния ден инспекция, у него е открита цигара, съдържаща към 0,31 грама марихуана. За случая е известена способената прокуратура.
Работата продължава.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР