На 13 юли XRP на Ripple отбеляза значителен скок, достигайки

...
На 13 юли XRP на Ripple отбеляза значителен скок, достигайки
Коментари Харесай

XRP: Какво може да предстои за токенът след частичната победа?

На 13 юли XRP на Ripple означи забележителен скок, достигайки нов годишен връх от $0.93, което е най-високата цена на токена от април 2022 година насам.

Този скок може да се отдаде на позитивното развиване на делото на Ripple против SEC, което докара до наново вписване на XRP на огромни тържища като Coinbase и Kraken.

Важно е обаче да се означи, че правната борба към момента не е завършила, защото съдията постанови, че Ripple е нарушила федералния закон, като е продавала непосредствено XRP на вложителите. Вследствие на това Ripple към момента носи отговорност за продажби на стойност почти $729 милиона.

От 29 март XRP се търгува под низходяща линия на опозиция, като се сблъсква с голям брой отводи, в това число последния от 22 юни.

Независимо от това, на 13 юли XRP означи 100% растеж, като се откъсна от линията на опозиция и доближи нов годишен връх от $0.93. Този пробив беше подсилен от позитивната присъда по делото na Ripple против SEC, която получи необятна хвалба от криптовалутната общественост и удостовери приключването на етапа на промяна.

След скока цената леко се намали и все още на писане на публикацията токенът се търгува на цена от $0.71.

Понастоящем XRP се търгува под зоната на хоризонтална опозиция от $0.87. Макар че това е доста по-ниско от историческия връх от $3.30 с над 250%, коства си да се означи, че надхвърлянето на това равнище може да срещне опозиция единствено на $1.70, преди да доближи историческия връх.

Следователно, в случай че цената сполучливо преодолее равнището от $0.87 на седмичната времева рамка, има капацитет за бързо повишаване към историческия връх.

Важно е обаче да се признае, че неуспехът да се затвори над зоната на опозиция от $0.87 може да докара до доста оттегляне, като идващото равнище на поддръжка е $0.55.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР