На 13 юли ураган удари планината Алтай, дървета бяха пречупени

...
На 13 юли ураган удари планината Алтай, дървета бяха пречупени
Коментари Харесай

Ужасен ураган удари Горен Алтай

На 13 юли вихър удари планината Алтай, дървета бяха пречупени и изкоренени, къщи и коли бяха изпотрошени, развалени са и електропроводи.



Има известия за големи провали в специланата икономическа зона " Тюркоаз Катун ". Генералният шеф на зоната Сергей Сошенко, дружно с представители на Министерството на изключителните обстановки, работи за премахване на следствията от бедствието.



В уеб страницата на Министерството на изключителните обстановки на Република Алтай се показва, че все още „ Тюркоаз Катун” действа в естествен режим, няма жертви или контузии. „ Всички спешни служби, в това число пожарникари и спасители реагираха бързо и помогнаха на популацията да почисти падналите дървета по пътищата и териториите на къмпингите и туристическите бази. В резултат на повредата няма жертви. Понастоящем работата по възобновяване на електрическата енергия в окръг Майма продължава.



Днес на 14 юли се чака атмосферните условия в региона на Горен Алтай отнова да се влошат. Има заплаха от проливни дъждове, гръмотевици, мощни пориви напразно, възмножни са и градушки. От районното министерство на изключителните ограничения предлагат жителите да съблюдават ограниченията за сигурност и, в случай че е допустимо, да се въздържат от пътешестване до по-отдалечени региони на републиката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР