На 13-ти октомври, корабокрушенците от група P.I.F. ще акостират на

...
На 13-ти октомври, корабокрушенците от група P.I.F. ще акостират на
Коментари Харесай

P.I.F. акостират с акустично аудио-визуално шоу на 13-ти октомври в Mixtape5

На 13-ти октомври , корабокрушенците от група P.I.F. ще дебаркират на сал в огромната зала на столичния клуб Mixtape5, за едно друго акустично аудио-визуално шоу.
Както повелява традицията и този концерт на групата ще е безусловно друг от предходния, и ще потопи публиката в море от ексцентрични музикални и мултимедийни страсти. Сцената, която се възнамерява да бъде в средата на залата, ще бъде техния корабокрушенски сал, от който музикантите ще показват новото си акустично шоу, а публиката ще бъде океана, в който те ще плават. Ето за какво момчетата от групата приканват почитателите си да сложат сини блузи, ризи и шапки, и да придадат свършек на този акустичен аудио-визуален театър.
В октомврийската вечер, публиката ще се наслаждения на изцяло актуализирани версии на шлагери като „ Приказка “, “Огън”, „ Вали “, „ Седем “, „ Цялото небе “ и доста други, както и композиции, не изпълнявани онлайн от над 15 години като „ Лебед “, „ Кой си ти “ и „ Ти “. Всички те ще бъдат особено аранжирани за съпровод с акордеон, тромпет, цигулки и чело.
Събитието ще бъде съпроводено и от нетрадиционен образен перформънс. На огромна светеща стъклена маса, режисьорът и художник Мария Банова ще рисува с пясък в синхрон с музиката, а изображенията ще се пресъздават в действително време на екрана в залата. Всеки кадър, който ще оживее пред очите на публиката, ще е неповторим, тъй като в никакъв случай повече не може да се повтори по същия метод.
С внушителните над 25 години история на българската музикална сцена, P.I.F. безкомпромисно се утвърждават като една от най-обичаните групи у нас, които умеят да печелят сърцата на почитателите със своето неизменност и креативна работливост.
БИЛЕТИ за концерта на цена от 18 лв., могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg Цената на място ще бъде 22 лв.. Начален час: 22ч.

Повече информация за събитието тук:
https://www.facebook.com/pifband/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР