На 13 март той ще бъде предаден на Испания, съобщи

...
На 13 март той ще бъде предаден на Испания, съобщи
Коментари Харесай

Заловеният испански наркотрафикант е от сериозен ранг

На 13 март той ще бъде предаден на Испания, заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Във връзка с новината, че в България е арестуван един от най-издирваните испански наркотрафиканти, вътрешният министър Младен Маринов сподели, че казусът демонстрира каква е „ силата на европейските механизми за противопоставяне на престъпността “.
Сигналът за него е получен на 12 февруари пред европейската мрежа за интензивно търсене на бегълци. „ Незабавно е направена организация от сътрудниците във Варна… Реално задържането а станало на 17 февруари, като на 26-и е изправен пред Окръжен съд Варна, който е разрешил предаването му на испанските управляващи. Надяваме се това да се реализира на 13 март “, сподели министърът пред БНР.
Още по тематиката
Един от най-издирваните испански наркотрафиканти хванат у нас
На базата на метода на търсене и подадена информация, че лицето има намерение да напусне Европейски Съюз и да се укрие в трета страна, Младенов позволи, че арестуваният има „ сериозен сан “ в наркотрафика.
„ Ползваме се с доверие пред всички сътрудници и оправдаваме това доверие с тези незабавни дейности. При всеки един подобен сигнал се работи неотложно “, сподели още той разяснявайки случая.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР