На 13 декември - понеделник в 18:00 часа ще бъдат

...
На 13 декември - понеделник в 18:00 часа ще бъдат
Коментари Харесай

Коледният дух завладя Ямбол

На 13 декември - понеделник в 18:00 часа ще бъдат запалени коледните светлини на 10-метровата кавказка ела пред постройката на общинската администрация.
 Община Ямбол
Дядо Коледа и неговите работливи джуджета ще поздравят дребни и огромни, кметът на Община Ямбол Валентин Ревански също ще приветства ямболци с наближаващите коледни и новогодишни празници.
 Община Ямбол
Приказната приказност от цветове и музика ще бъде придружена от лазерно шоу. Коледни знаци ще бъдат проектирани върху огромен екран пред постройката на Общината.
 Община Ямбол
Тази година украсата в града е допълнена от нови детайли. Триметров светещ снежен човек към този момент радва най-малките поданици в центъра на Ямбол, актуализирани с нови детайли са фонтанът и фасадата на Общината.
 Община Ямбол
Поставянето на украсата ще продължи и в идващите дни заради закъснение на част от доставките от Италия. Още една изненада за жителите и гостите на града ще бъде инсталирана до края на седмицата, това е повода тази година тържественото запалване на коледните светлини на елхата да се забави с няколко дни.
 Община Ямбол
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР