На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане

...
На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане
Коментари Харесай

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 13 август 2020 година (четвъртък), по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Тинтява “ жк. „ Дианабад “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
На 13 август 2020 година (четвъртък), по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Тинтява “ жк. „ Дианабад “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

по ул. „ Тинтява “ от ул. „ Никола Габровски “ до ул. „ Жетварка “, ул. 132

по ул. „ Русаля “ от ул. „ Тинтява “ до ул. „ Св. Пимен Зографски “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Жетварка “ ъгъла с ул. „ Тинтява “.

На 13 август 2020 година (четвъртък), по отношение на пресвързване на новоизграден махленски тръбопровод на ул. „ Хвойна “ с. Долни Пасарел се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

ул. „ Диляна “, ул. „ Хвойна “, ул. „ Димитър Вучков “, ул. „ Дълга поляна “, ул. „ Бреза “, ул. „ Ясен “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Диляна “ ъгъла с ул. „ Димитър Вучков “.

На 13 август 2020 година (четвъртък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Лилия “ с. Лозен се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

ул. „ Лилия “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Лилия “№7.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР